'bewust zijn van de herinnering die je vandaag maakt'

Over Make Memories
'bewust zijn van de herinnering die je vandaag maakt'


Mijn naam is Lianne, en inmiddels trotse eigenaar van Make Memories.
Ik woon samen met mijn partner en twee kinderen in het hoge noorden. Van kleins af aan was ik druk met creatief zijn, dingen ontwerpen en uitwerken. Door de jaren heen kwam dit stil te liggen, en begon ik mezelf af te vragen: wat wil ik?
Ik wilde het creatief zijn oppaken maar ook nog iets voor een ander kunnen betekenen, iets wat niemand ze kan geven. Eind 2018 kwam ik met bodycasting in aanraking, en kwam ik erachter dat dit was wat ik zocht.
Het maken van beelden gaf mij voldoening. Ik vond mijn rust hierin. Ik ben mij bewust van de herinnering die je vandaag maakt. En door middel van bodycasting kan ik een ander deze herinnering voor later geven. Het gevoel iets voor een ander te kunnen betekenen, het deel uit mogen maken en het vastleggen van een speciaal moment heb ik hierin gevonden.
De tijd is met een beeld stil gezet, want dat kleine voetje van nu maakt straks flinke stappen. Het JA-woord dat gegeven word, afscheid nemen van je maatje, of het verlies van een dierbare. De emotionele waarde van een beeld is daarmee groot, want de herinnering van later die maak je vandaag.

Wanneer komen jullie de herinneringen vastleggen?
Creatieve groet,
Lianne